Tijd voor een nieuwe badkamer

Uitgevoerd door een erkend bouwbedrijf in Breda en omstreken

Wanneer je de badkamer wilt verbouwen, ga je op zoek naar een goede aannemer die de renovatie kan uitvoeren. Tenzij je de badkamerverbouwing zelf wilt doen, maar de meeste mensen laten het liever over aan een professioneel bouwbedrijf. Zo weet je zeker dat alles veilig verloopt, volgens afspraak en volledig naar jouw wens.

Badkamerverbouwing Breda
Badkamer renovatie Breda

Zo pakt ADERN de badkamerrenovatie aan

Het is jouw huis en jouw badkamer, dus jij weet het beste welke uitstraling je voor ogen hebt. Wil je een inloopdouche of ook een bad? Wil je één wastafel of een dubbele? Ga je voor vloerverwarming in de badkamer of toch liever radiatoren? Bij al deze overwegingen en meer – waaronder ook de tegelkeuze – helpen wij je op weg.

Zodra we jouw wensen in kaart hebben gebracht, maken we een 360 graden 3D-ontwerp van jouw badkamer. Zo krijg je in één oogopslag het eindresultaat te zien (en kun je tevens nog aanpassingen doen). Dit doen we samen in onze showroom nabij Breda, of we doen het op afstand. Pas als het ontwerp helemaal naar wens is, plannen we de renovatie in.

Een badkamerverbouwing volgens planning

Tijdens de verbouwing van jouw badkamer voelt het misschien alsof je kampeert in je eigen huis. Al kan het tijdelijk geinig zijn, wij snappen heel goed dat dat niet te lang moet duren. Daarom maken we een goede planning voor het project, van A tot Z, zodat je weet waar je aan toe bent. Van tevoren zorgen we dat alle benodigdheden op voorraad zijn; van badkamertegels tot kranen en van sanitair tot radiatoren.

Bouwbedrijf ADERN Breda

ADERN is een bouwbedrijf gevestigd in Terheijden, nabij Breda met jarenlange ervaring in badkamerverbouwingen en -renovaties.

Renovatie badkamer breds
VOL VCA gecertificeerd

De oplevering

Bij de oplevering van de badkamer nemen we samen de laatste punten op de i door. Pas als alles naar wens is, trekken wij de deur achter ons dicht en kun jij dagelijks genieten van jouw nieuwe badkamer.

Erkend en gecertificeerd bouwbedrijf in Breda en omstreken

De ADERN Bouwgroep bezit alle benodigde certificeringen en erkenningen om veilig en verantwoord onze werkzaamheden uit te voeren. Zo zijn al onze medewerkers VOL-VCA gecertificeerd. Hiermee hebben we de basis gelegd om dagelijks veilig en gezond te werken voor onze klanten en opdrachtgevers.

Wil je je badkamer laten verbouwen en zoek je een betrouwbaar bouwbedrijf die de renovatie uitvoert? Neem contact met ons op!