Bespaar op je energiekosten met zonnepanelen

Daarbij houden wij rekening met deze drie aandachtspunten

1. Ligging zonnepanelen

Voor een optimale opbrengst van jouw zonnepanelen is de ligging bepalend. Zonnepanelen moeten in een bepaalde richting worden gelegd, zodat de zonne-energie optimaal wordt benut. Bij het plaatsen van zonnepanelen houden wij daarom rekening met de zon. Die komt op in het oosten en gaat onder in het westen. Panelen die gericht naar het zuiden zijn, vangen vanzelfsprekend het meeste licht. Voordat we de zonnepanelen plaatsen, maken we uiteraard eerst een plan.

Zonnepanelen installeren

Eén van onze afgeronde projecten

zonnepanelen laten leggen

Eén van onze afgeronde projecten

2. Bevestiging zonnepanelen

Voor langdurig en duurzaam gebruik van de zonnepanelen is een solide bevestiging van essentieel belang. Misschien sta je er niet bij stil, maar het verschil in kwaliteit van montagesystemen varieert ontzettend. Adern monteert de zonnepanelen met het systeem van ESDEC. Dat heeft 5 belangrijke voordelen:

  • Mooie afwerking
  • Licht en stevig materiaal
  • Voorkomt lekkage
  • Storm-, vuur-, regen- en windbestendig
  • 25 jaar garantie

3. De omvormer

De omvormer is het apparaat dat de gelijkstroom, afkomstig van zonnepanelen, transformeert in wisselstroom die het elektriciteitsnet op kan. Je zou kunnen zeggen: de omvormer is het hart van de zonnepaneleninstallatie. Deze zorgt er namelijk voor dat de opgewekte zonne-energie omgezet wordt naar energie voor eigen gebruik of teruglevering aan het elektriciteitsnet. ADERN werkt alleen met A-merk omvormers om de hoogste kwaliteit en efficiëntie te waarborgen.

Project zonnepanelen

Eén van onze afgeronde projecten

Zonnepanelen laten plaatsen

Wil je zonnepanelen laten plaatsen en besparen op energiekosten? Dan is dit het moment om contact met ons op te nemen.

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een offerte op en maken we een ontwerp. Hierbij houden we rekening met de technische aspecten van de zonnepaneleninstallatie, maar ook de uitstraling van uw woning of pand. Zo denken we mee in een goede verhouding tussen opbrengst en schoonheid.